Międzynarodowy konkurs na innowacje w branży spożywczej

Zapraszamy do zapoznania się z zasadami konkursu organizowanego przez naszą partnerską uczelnię Universiti Teknologi MARA: 

Invitation to Participate in International Food Innovation & Product Development Competition 2018 (IFIPD 2018).

We are proud to announce and invite food science & technology students from your university to participate in IFIPD 2018 which will be held on 13th of December 2018 at Universiti Teknologi MARA Shah Alam.

The main objective of this program is to establish a platform that will encourage collaboration and knowledge sharing among food technologists.The details of the competition are as follows:-

Theme:VEGETARIAN CONVENIENCE FOOD

Event date:13th DECEMBER 2018

Deadline of Abstract Submission: 30th NOVEMBER 2018

Venue: Dewan Seri Budiman, UiTM Shah Alam

We are expecting your positive feedback and participation in making this event successful. Any inquiries can be addressed to the program advisor Associate Professor Dr. Zaibunnisa Abdul Haiyee (+6016-364 9314) or program directors Nor Syuhada Mohd Fuad (+6019-443 6984) and Nurul Fathin Isa (+6011-1070 8753) or email to Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.  or Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. and Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. (abstract submissions).

POSTER and DETAILS

REGISTRATION FORM

PROGRAM

Template extended abstract

MARA poster

Warsztaty - Participative Leadership and Innovation Management in the Public Sector

Zapraszamy pracowników Politechniki Opolskiej do zapoznania się z ofertą warsztatów "Participative Leadership and Innovation Management in the Public Sector":

I would hereby like to invite you and your colleagues to our Capacity Building Workshop "Participative Leadership and Innovation Management in the Public Sector" to be held on 22-23 November 2018 in Berlin.

In order to drive sustainable change or innovation in a team, department, or with external stakeholders, participative tools and co-creation are key. Benefits from hands-on training and interactive sessions on :

  • “Art of Hosting” – Principles and methods (World Café, Pro Action Café, Open Space, Storytelling etc.)
  • Introduction into Communities of Practice (CoP)
  • Dialogue-based change and innovation processes in a multi stakeholder environment
  • Process design from beginning to end for sustainable change

Events details :

PDF Brochure : Participative Leadership and Innovation Management in the Public Sector"

 

Organizator wydarzenia:

European Academy for Taxes, Economics & Law
The European Knowledge Network

Konferencja 'ERASMUS STAFF TEACHING WEEK' w Pradze

Zapraszamy wszystkich pracowników Politechnika Opolska do zapoznania się z zasadami uczestnictwa i programem wydarzenia:

Dear Academic Colleagues, Dear Friends,

Vysoká škola finanční a správní, a.s. (University of Finance and Administration) in Prague, Czech Republic, cordially invites you to participate in Erasmus International Days – Staff Teaching Week in Prague in December 3 – 7, 2018. The event is organised by International Department and Department of Business Management of University of Finance and Administration in order to bring together scholars, academicians, business practitioners and students to share their respective knowledge, experience, build networks of professional contacts and discuss inter-institutional Research and Development projects. More information:

https://www.vsfs.cz/en/?id=1509&z=961

We are looking to see you in Prague !

Międzynarodowy Dzień Gotowania 2018

Zespół DWM we współpracy z ESN PO, kołem naukowym ŻUBR i Radiem EMITER organizują dla Was, najpyszniejsze wydarzenie w historii - Międzynarodowy Dzień Gotowania!

Celem wydarzenia jest poznanie tradycyjnych potraw z różnych regionów świata, dlatego przynieście potrzebne produkty spożywcze, garnki czy patelnie i ugotujcie coś smacznego dla siebie i swoich przyjaciół! W trakcie imprezy zorganizowany zostanie konkurs kulinarny z atrakcyjnymi nagrodami!

ZASADY:

Osoby, które chciałyby wziąć udział w KONKURSIE KULINARNYM, powinny stworzyć grupę składającą się z maksymalnie 5 studentów oraz wysłać stosowną informację na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.  (e-mail powinien zawierać nazwiska wszystkich członków grupy)! Przynieście ze sobą potrzebne składniki oraz garnki i ugotujcie potrawę pochodzącą z Waszego kraju.

Ci z Was, którzy chcą do nas dołączyć, ale z jakiegoś powodu nie mogą wziąć udziału w konkursie kulinarnym, prosimy o przesłanie swojego imienia i nazwiska na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Ze względu na ograniczoną liczbę miejsc, zgłoszenie chęci uczestnictwa jest obowiązkowe!

Pamiętajcie więc, że tylko studenci zapisani na listę uczestników będą mogli wziąć udział w wydarzeniu!

Zgłoszenia nadsyłać można do poniedziałku - 5 listopada do godz. 12:00!

MIĘDZYNARODOWY DZIEŃ GOTOWANIA:

Data: 08.11.2018

Czas: 17:30 - 21:00

Miejsce: Stołówka Studencka STREFA - Budynek "Łącznik" (ul. Mikołajczyka 16).

W trakcie wydarzenia alkohol jest niedozwolony! Spożywanie alkoholu, substancji halucynogennych lub innych środków odurzających jest surowo zabronione!

Cooking Day poster 2018